maandag 13 juni 2016

Terug naar Vancouver

Vandaag een volle dag op zee en die gaan we benutten met typische cruise-activiteiten. We starten met een kookdemo. De jamaicaanse pastrychef gaat een apfelstrudel maken. Die hebben we al een keer eerder gezien en we weten dat het best spectaculair wordt : )
Het deeg wordt over de tafel uitgelegd tot het als een dun tafelkleed er overheen hangt. Dit recept is voor iets meer mensen dan een gemiddeld gezinnetje.


De appeltjes vulling gaat er op.


En rollen maar! Ondertussen krijgen wij een stukje strudel met glaasje wijn om te proeven.


Na de strudel is Suzanna aan de beurt om ons te leren hoe we van servetten grappige hoedjes maken.


Doet ze anders nooit hoor!


Na de strudel en servetten op een vaartje naar de trivia. Die gaat in eerste instantie over algemene kennis maar dat blijkt een beetje te moeilijk. We schakelen daarom over op Disney vragen maar die weten wij helemaal niet! Dat is dus geen medaille voor ons.


Als de trivia voorbij is, lopen we naar midship om de diperdash te bekijken. Lachen hoe die niets vermoedende baby's ingezet worden. Het is een spannende race tussen 3 baby's. Als er eindelijk een baby over de finish is, gaan wij een hapje eten.


Sebastiaan blijkt maar weinig vlees te bevatten.


Ook (alle) toetjes worden getest.




We zitten gezellig bij het raam in de lounge als er geknutseld gaat worden. En ach, waarom ook niet!


In de avond is er in het theater de Disney show Dreams. Een mooie afsluiter van de cruise. En dan ons laatste avondmaal. En dit keer iets meer foodporn om het af te leren.









Traditiegetrouw wordt er op de laatste avond een vlaggenparade gehouden. 


En we kruipen voor de laatste keer in onze kooi.


Morgen komen we aan in Vancouver en gaan we definitief van boord.

3 opmerkingen: